MetX

MetX ZOEKT: Communicatie & promotiemedewerker (M/V/X)

MetX ZOEKT: Communicatie & promotiemedewerker (M/V/X)

Functie:
We zijn op korte termijn op zoek naar een communicatie & promotiemedewerker (M/V/X) om ons team te versterken en de groei van de organisatie te ondersteunen. Als communicatie- en promotieverantwoordelijke ontwikkel je in overleg met de general manager, de projectcoördinatoren en de muziekmakers een strategie op corporate niveau alsook voor de diverse producties. Je denkt mee na over de positionering van de groepen in uiteenlopende circuits binnen het culturele veld en je blijft op de hoogte van evoluties binnen de sector. Je formuleert aangepaste voorstellen voor nieuwe strategieën en zorgt er voor dat die binnen een vooropgestelde termijn worden gerealiseerd. Je bent resultaatgericht en creatief en je kan flexibel tewerk gaan in diverse omstandigheden.

Profiel:

Vereiste kennis

– Je hebt minstens 5 jaar aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke communicatiefunctie
– Je bent perfect Nederlandstalig met een uitstekende kennis van Frans en Engels (geschreven & gesproken
– Je bent gebeten door een job in de (Brusselse) muzieksector en kent diens specifieke marketingcommunicatieprincipes als je binnenzak
– Je kan meteen aan de slag met diverse informaticatoepassingen

Competenties
– Je hebt een vlotte pen
– Je werkt nauwgezet, stressbestendig en respecteert deadlines.
– Je bent een teamspeler, maar maar bent tegelijk in staat zelfstandig opdrachten te vervullen en je hebt zin voor initiatief.
– Je kan een visie ontwikkelen, strategisch denken en proactief doelen ontwikkelen en je kan dit vertalen naar concrete projecten en doelstellingen.
– Je bent multitasker & hands – on.

Aanbod:

– Een boeiende job binnen een dynamisch team in het hart van Brussel
– Een voltijds contract bepaalde duur van 20 augustus tot en met december 2018 (met optie op vast)
– Verloning volgens barema B van CAO 304
– Maaltijdcheques van 6 euro/gewerkte dag
– Terugbetaling woon – werk verkeer

Solliciteren:
Contactpersoon: Eleen Daneels
Reageren voor: 20/06/2018
Stuur je CV & motivatiebrief voor 20/06/2018 naar eleen@metx.be. MetX wil de samenleving zo goed mogelijk weerspiegelen.
Selecties gebeuren op grond van competenties, ongeacht origine, leeftijd, geslacht of handicap. De gesprekken vinden plaats bij MetX op 22 en 30 juni. (De Lenglentierstraat 20, 1000 Brussel)