MetX

Nieuw percussieproject met Ejaspapa Gnonlonfoun: GanGan The New Style - 18/09/2023

Nieuw percussieproject met Ejaspapa Gnonlonfoun: GanGan The New Style

Op 19 oktober starten we een gratis workshopreeks rond de West-Afrikaanse Talking Drums. Samen met de Beninse drummer en percussionist Ejaspapa Gnonlonfoun leer je er alles over dit fascinerend instrument en de polyritmiek. In de zomer van 2024 kan je dan met GanGan TNS e.a. muziekgroepen meespelen tijdens Fête de la Musique dans les Marolles.

 

 

Zin om je onder te dompelen in de West-Afrikaanse percussie-cultuur? Samen met muziekmaker Ejaspapa Gnonlonfoun (Gankpo, Marockin’ Brass, AGO! Benin Brass, Sheikhs Shikhats & B’net Chaabi, …) kan je vanaf dit najaar polyritmieken leren spelen op de Talking Drums e.a. traditionele, draagbare percussie-instrumenten uit Benin. Gaandeweg zal Ejaspapa met deelnemers van deze workshops de percussie-groep GanGan The New Style vormen, om deel te nemen aan Fête de la Musique dans les Marolles op 22 juni 2024 e.a. projecten en evenementen van MetX.

 

WAT?

Gratis workshopreeks rond de West-Afrikaanse Talking Drums en polyritmiek

 

VOOR WIE?

vanaf 16 jaar – geen muzikale achtergrond vereist

 

WANNEER?

Tweewekelijks op donderdag van 20-22u:

19/10 – 2/11 – 16/11 – 30/11 – 14/12

+ data 2024 TBC

 

WAAR?

MetX, De Lenglentierstraat 20 – 1000 Brussel

 

MEEDOEN?

Contacteer doris@metx.be voor meer info en inschrijvingen

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief