MetX

Zing mee met Laïla Amezian en Olivier Thomas tijdens Singing Brussels Marolles - 02/05/2022

Zing mee met Laïla Amezian en Olivier Thomas tijdens Singing Brussels Marolles

Doe je mee met onze grote stadscantate? Koren uit Vlaanderen, Wallonië en Brussel trakteren je eerst op een zangparcours in de Marollen, waarna Laïla Amezian en Olivier Thomas je uitnodigen om mee te zingen tijdens een feestelijk slotconcert.

 

 

HOE MEEDOEN?

 

Iedereen is welkom om mee te zingen! Je kan individueel deelnemen, met je vrienden of met je zanggroep. De komende weken kan je samen met Laïla en Olivier het feestelijk slotconcert voorbereiden. Maak kennis met hun unieke klank-universum en leer het laatste nummer aan tijdens repetities in Bozar op 8/05, 15/05 en 5/06 (14-16u) plus generale repetitie op 12/06 (15-17u).

 

Schrijf je in voor de repetities: https://forms.gle/ajWCAX9UHvPvpzs78

 

Oefen het laatste nummer van het concert via online tutorials:

 

 

 

Singing Brussels Marolles is een co-productie tussen Bozar en MetX ism CC Bruegel en tal van andere partners in het kader van Fête de la Musique. Featuring: Laïla Amezian & Les Fatmas De Belgica, Olivier Thomas & N’Korâl, Laurent Blondiau & Bakanaï, La fanfare détournée, Couleur Vocale, Zamâan, Alameezo, Anaconda, Kubica, Les Choeurs du Petit-Ry, International Chorale of Brussels, Sing & Smile, Tapalanote, Rolls Voice, Chorale Rissala, Salve, Malarazza, Brussels Brecht-Eislerkoor, Intersongs, les Mignonnettes du Quartier Bruegel-Marolles en vele anderen.

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief