MetX

Op stage met onze groepen 24-26/03 - 15/03/2023

Op stage met onze groepen 24-26/03

Eind maart zet onze bonte bende muzikanten Vormingscentrum Destelheide opnieuw op stelten. Meer dan 50 groepsleden van o.a. BRUiTAL, Remork & Karkaba, Fanfakids en Fatmas de Belgica bereiden er zich een heel weekend lang voor op komend concertseizoen. Met repetities, workshops, try outs et quelques surprises du chef!

 

 

Na een ommetje langs Laken in 2022, keren we dit jaar terug naar het landelijke Dworp bij Beersel. Van vrijdag 24 tem zondag 26 maart werken, spelen en mingelen onze muzikanten van alle niveau’s en leeftijden er met elkaar.

 

Op het programma: repetities per groep, collectieve workshops rond o.a. improvisatie, Beninse ritmes en body percussion plus een afsluitend toonmoment op zondag. Tussendoor is er ruim tijd om zich te verliezen in de natuur en elkaar terug te vinden bij pot, pint en pop-up jams.

 

Voorproevers kunnen hun hart alvast ophalen aan de aftermovie van vorig jaar in GC Nekkersdal (hierboven) en de reportage van Saïd Al-Haddad (BRUZZ) over ons residentieweekend in Destelheide begin 2019:

 

 

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief