MetX

Nieuwe editie Urbanistics Festival - 20/04/2023

Nieuwe editie Urbanistics Festival

Op zaterdag 13 mei vindt op Campus Nieuwland de 2de editie plaats van Urbanistics. Tijdens dit gratis festival kan jong en oud een hele dag kennismaken met een brede waaier aan urban disciplines. Op het programma: workshops, breakdance & MC battles, optredens van de Fanfakids, een street market en much more!

 

 

Na een eerste editie in 2022 wil Urban Center Brussel opnieuw mensen van alle leeftijden een hele dag samenbrengen rond de universele waarden van hip-hop: creativiteit, zelfexpressie en grootstedelijke diversiteit. Samen met MetX slaan ze de handen in elkaar met een resem partners uit Vlaanderen en Brussel voor een rijk gevuld programma.

 

Zo is er een heuse battle zone met breakdance & MC battles, die de Brusselse preselecties vormen van zowel regionale (Legacy League – Breaking Vlaanderen) als nationale competities (MC Battles – End of the Weak). In de street zone vind je dan weer demo’s Turntablism ism Bruxelles Cuts, graffiti door CNN en een urban market. En uiteraard demonstreren ook de Fanfakids hun percussie- en breakdance skills op de hele festival-site.

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief