MetX

Bazzaria & BRODER spelen KEIKOP - 15/05/2024

Bazzaria & BRODER spelen KEIKOP

Eind juni treedt onze multidisciplinaire fanfare Bazzaria mee op tijdens de theaterproductie KEIKOP. Samen met het BRODER koor spelen, dansen en vertellen ze er al zingend het verhaal van een brutale Brusselse kassei. Afspraak op 28-29-30 juni in Bronks voor dit kindvriendelijk oratorium tussen concert en musical.

 

Na een eerdere samenwerking met Stemmer ihkv Singing Brussels 2022, kruisen de wegen van componist Peter Spaepen en MetX opnieuw. Ditmaal voor de muzikale begeleiding van KEIKOP,  de nieuwste productie van Spaepens koor BRODER.

 

Componist-saxofonist Karen van Schaik, percussionist Bodé Owa en choreografen Fanny Brouyaux en Ilaria Orlandini van Bazzaria vormen voor de gelegenheid een creatief team met Spaepen, schrijver-performer Vanessa Daniëls, zangeres Ulrieke Storme en schrijver-regisseur Koen Boesman.

 

De voorstelling is toegankelijk vanaf 6+ en loopt van 28 tem 30 juni in Brussels theater voor jong publiek Bronks.

 

 

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief