MetX

Bal Maské & AGO La Fiest’Art @ Vaux-Hall Summer - 18/06/2024

Bal Maské & AGO La Fiest’Art @ Vaux-Hall Summer

Deze zomer nodigen onze muziekmakers je uit in de tijdloze bubbel van de Vaux-Hall in Brussel: op 6/07 trakteert BRUiTAL meets Karrakallas je samen met o.a. DROM en Atelier Leon op een Bal Maské vol trance groove en punkdans met een hoek af. En op 3/08 dompelt Ejaspapa Gnonlonfoun je met GanGan TNS onder in de aanstekelijke dans, ritmes e.a. muzikale tradities uit West-Afrika tijdens AGO la Fiest’Art.

 

De Vaux-Hall is een 18e-eeuws recreatieoord in het Brusselse Warandepark, verscholen achter het Koninklijk Parktheater. In de zomerweekends biedt de Stad Brussel in dit magisch decor een gezinsvriendelijk en volledig gratis cultureel programma aan onder de naam Vaux-Hall Summer. Van donderdag tot zondag kan je er genieten van een rijk programma aan evenementen en een breed scala aan kunstenaars. Workshops, filmvertoningen, performances, dj-sets… en dit jaar dus ook enkele volledige avondprogramma’s gecureerd door MetX muziekmakers!

 

Bal Maské – zaterdag 6/07 van 18:30 tot 23:00

Een volledig avondprogramma rond meeslepende dans en ritmes die niemand onberoerd laten. Van kleine, minimalistische choreografie en ad hoc improvisatie tot trance groove en punkdans met een hoek af, al dan niet gemaskerd! Neem deel aan Atelier Leon met Seppe Baeyens of maak je eigen masker met Lena Van Drie. Nadien kan je mee uit de bol gaan tijdens optredens van BRUiTAL meets Karrakallas, DROM + de electronics van B.T. DZZZORCHESTRA en een afsluitende DJ-set van Stef Heren.

 

▪️ 18u30 – 20u00 : Atelier Leon on tour + worshop maskers

▪️ 20u15 – 21u00 : BRUiTAL meets Karrakallas + deelname van het publiek met masker

▪️ 21u15 – 22u00 : DROM + B.T. DZZZORCHESTRA electronic

▪️ 22u00 – 23u00 : Stef Heren

 

Meer info ivm Bal Maské op Vaux-Hall Summer

 

AGO la Fiest’Art – zaterdag 3/08 van 18:30 tot 23:00

Een avondprogramma in het teken van Beninese grooves en moves! AGO la Fiest’Art dompelt je onder in de aanstekelijke dans, ritmes e.a. muzikale tradities uit West-Afrika. Choreograaf Raoul Ayitevi en percussionist Ejaspapa Gnonlonfoun nodigen je eerst uit op dans- en percussie-initiaties. Waarna je mee kan swingen en muziekmaken tijdens concerten van de Brussels-Beninese fusieprojecten GanGan The New Style & Ejas Grooves!

 

▪️  18u30 – 19u00 : GanGan TNS

▪️  19u30 – 20u30 : Atelier Dans (initiatie traditionele dans uit Benin met choreograaf Raoul Ayitevi) + Atelier percussie (Ejaspapa Gnonlonfoun)

▪️  20u45 – 21u15 : Fusion GanGan TNS + Fanfare

▪️  21u30 – 22u45 : Ejas Grooves

 

Meer info ivm AGO la Fiest’Art op Vaux-Hall Summer

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief