MetX

Projecten

Fanfakids

Fanfakids worden twintig dit jaar! Dat vieren ze met optredens in binnen- en buitenland, internationale uitwisselingen met andere jeugdgroepen, 20 jaar ‘Brusselitude’ tijdens de Zinneke Parade, een grootschalig verjaardagsfeest en veel meer!

 

De Fanfakids zijn een twintigtal jongeren (7-15 jaar) die hun jeugdig enthousiasme omzetten in aanstekelijke ritmes. Ze spelen een grootstedelijke muziekmix waarmee ze in hun thuishaven, het Brusselse buurthuis Centrum West, zijn opgegroeid. Diezelfde vibes laten ze dan ook met de grootste vanzelfsprekendheid op een nietsvermoedend publiek los. Niks pose, niks fake, eerlijk en energiek, recht in uw face! Er wordt gebeukt, gehakt en getimmerd op basdrums en zelfgemaakte PVC-drums.

Ondanks hun jeugdige leeftijd, oogt hun palmares in binnen- en buitenland behoorlijk indrukwekkend. Hun spelplezier staat borg voor een goede ‘feestvibe’ op elk podium en elke straat, of als support-act. De Fanfakids zijn razend populair: door de jaren heen hebben ze een nauwe band opgebouwd met verschillende drum- en dansgroepen uit Guinee en Ghana. Ze reisden er al meermaals naartoe om zich muzikaal te vervolmaken en te herbronnen. Ontdek hun ontwapenende energie!

Artistieke coördinatie
Veronica Campos

Info & booking
Koen Stynen – koen@metx.be

Meedoen?
Repetities vinden plaats bij Centrum West op maandag van 16u45 tot 18u30 (gevorderden) en woensdag van 14u tot 17u (beginners + gevorderden).

Contacteer Bart Nagels – bart.nagels@dbroej.be

Fanfakids is een productie in samenwerking met Centrum West-D’Broej. Meer info op fanfakids.be

Share this:

Artiesten

Releases

Nieuws

Agenda

Inschrijven op onze nieuwsbrief