MetX

19 oktober 2018: Marockin’ Brass stelt nieuw album ‘Beats & Pieces’ voor - 30/07/2018

19 oktober 2018: Marockin’ Brass stelt nieuw album ‘Beats & Pieces’ voor

We zijn verheugd u aan te kondigen dat Marockin’ Brass een nieuw album releaset in het najaar van 2018! De gnawa-jazz band werkte samen met de talentvolle producer Sofyann Ben Youssef om de nieuwe sound mee te ontwikkelen. Jullie zijn meer dan welkom om dit alles te ontdekken tijdens een concert in eigen huis!

 

Nieuwe directie! 

Vanaf september wordt MetX geleid door onze nieuwe directrice Leen De Spiegelaere.

Tijdens dit event nemen we dan afscheid van onze oprichter en huidige artistieke directeur Luc Mishalle. Hij blijft wel actief als muzikant en coördinator  van verschillende MetX projecten, waaronder Marockin’ Brass. Tegelijkertijd neemt ook  Eleen Daneels een nieuwe uitdaging aan: zij wordt zakelijk leider bij het Leuvense Fabuleus.


AFTER!

Na het concert van Marockin’ Brass volgt er nog een optreden van de trash-drumband VelotroniX en een DJ-set van Rebel UP!, die het album trouwens uitbrengt op hun label Rebel Up Records!

Datum : 19 oktober 2018
Adres : MetX, De Lenglentierstraat 20, 1000 Brussel
Concert : 20u
! GRATIS !

Inschrijven op onze nieuwsbrief