MetX

Laurent Blondiau en Zouratié Koné starten nieuw MetX ensemble

Laurent Blondiau en Zouratié Koné starten nieuw MetX ensemble

MetX stelt een nieuw multidisciplinair ensemble samen. Niet zomaar een fanfare, maar een lab waar je als (amateur) artiest kan experimenteren en bijleren. Onze muziekmaker Laurent Blondiau en percussionist Zouratié Koné zorgen voor de artistieke omkadering. Ben/ken jij iemand die graag zou meedoen?

WAT?

We lanceren niet zomaar een nieuw huisorkest. Nee, het wordt een lab waar je als (amateur) kunstenaar kan experimenteren en bijleren onder begeleiding van professionele artiesten. MetX muziekmaker Laurent Blondiau (MikMâäk, Mâäk Kojo, …) en meester-percussionist Zouratié Koné (Afrikän Protoköl, …) zetten momenteel de eerste artistieke lijnen uit. In een volgende fase zullen ze ook de repetities en concerten begeleiden. En naarmate het collectief groeit, kunnen er ook andere artistieke coördinatoren aansluiten.

 

WIE?

Alle creatievelingen die, ongeacht hun niveau of podiumervaring, goesting hebben om samen met ons originele muziek, verrassende performances en veel plezier te maken. Deelname is gratis, maar in return vragen we wel je enthousiasme en engagement.

 

HOE?

In mei en juni hebben we enkele grooves & ideeën uitgewerkt tijdens een tweetal open repetities. Dit najaar werken we toe naar een vast repertoire en gaan de repetities echt van start.

Afspraak vanaf 24 september bij MetX!

 

INTERESSE?

Stuur een mailtje naar Doris Razafimbelo met je naam & telefoonnummer + de instrument(en) die je kan spelen.

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief