MetX

Special Jam in MegafoniX #9 open by Kammak at Café Bebo ! - 05/06/2018

Special Jam in MegafoniX #9 open by Kammak at Café Bebo !

Doe mee aan de MegafoniX Jams, iedere tweede donderdag van de maand! Elke jam focussen we op een andere  muziekstijl. We zijn zeer verheugd aan te kondigen dat we deze maand voor het eerst samenwerken met Jam in Brussels
voor een speciale jam in Café Bebo (naast het Rouppeplein!)

Genre: Groove, Impro, Folk
Hosts: Kammak (Jo Zanders + Rémi Decker)

Twee muzikanten lopen elkaar al spelend tegen het lijf op straat. 20 jaar later delen ze nog steeds een voorliefde voor groove, impro & folk en dit met een gezonde no-nonsens-attitude. Na een live concert van Kammak, openen we de jam, JOIN IN!

20.00: Live set Kammak
20.30 – …: JAM!

Adres: Stalingradlaan 2, 1000 Brussel
Gratis ingang

Inschrijven op onze nieuwsbrief