MetX

Jam @ Pianocktail met Quintette Diminué - 30/10/2018

Jam @ Pianocktail met Quintette Diminué

Op 8 november verzamelden we opnieuw in de Pianocktail voor een maandelijkse jamsessie! Deze keer met het prettig gestoorde Quintette Diminué: een kwintet waar vier muzikanten vijf instrumenten bespelen. En daarbij geen enkel genre uit de weg gaan. Zo switchten ze vrolijk van een “Bomba” uit Puerto Rico naar een blues van Duke Ellington.

Elke tweede donderdag van de maand organiseren we in het kader van het wijkproject MegafoniX een jam in Pianocktail, een café in hartje Marollen. Op 8 november leidde het Quintette Diminué onze jam in.

 

Muzikanten:
Francisco Leal
Michel Kazungu
Anja Rabe
Mehdi Delanoeije

 

18.00h: Doors Pianocktail
20.00: Live set Quintette Diminué
20.30: Jam

 

Zin om mee te doen met onze volgende jam op 13 december? Contacteer Doris Razafimbelo voor meer info.

 

 

Projecten

Inschrijven op onze nieuwsbrief