MetX

Livestream MikMâäk @ De Bijloke - 23/11/2020

Livestream MikMâäk @ De Bijloke

MikMâäk gaat een reeds lang gekoesterde samenwerking aan met de Franse topgitarist Marc Ducret. Een buitengewone alchemie tussen twee innovatieve, vrijgevochten naturen. Door de coronamaatregelen kon je het concert in De Bijloke op 9 december niet bijwonen, maar wel volgen via livestream.

 

Het onnavolgbare MikMâäk – deels jazz big band, deels improvisatie-collectief, deels avant-garde ensemble, laat in binnen- en buitenland van zich horen met spraakmakende, muzikaal onberekenbare producties. Georganiseerde chaos wordt afgewisseld met scherpe individuele interventies die organisch overvloeien in bevrijdende composities. En dit alles overgoten met ontwapenende humor.

 

Getuige hun in 2019 uitgebrachte tweede album MikMâäk #2, waarvoor de 16 topmuzikanten ook de videoclip Yaçin’s Tune opnamen.

 

 

Op 9 december speelde MikMâäk op uitnodiging van Muziekcentrum De Bijloke samen met de Franse topgitarist Marc Ducret. Een reeds lang gekoesterde samenwerking tussen twee innovatieve, vrijgevochten naturen! Door de coronamaatregelen werd het concert in Gent uitgezonden via livestream op www.soundofghent.be

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief