MetX

Zomerstage Bakanaï - 24/07/2022

Zomerstage Bakanaï

Speel je een percussie-, blaas- of ander akoestisch instrument en heb je zin om mee te musiceren met Bakanaï? Artistiek coördinator Laurent Blondiau en muzikanten van de groep organiseerden vier opeenvolgende avonden een zomerstage bij MetX, met een afsluitend concert tijdens OpenStreets Molenbeek op 22 juli.

 

Bakanaï is een kleurrijk collectief met dansers, blazers, percussionisten en andere draagbare instrumenten. Niet zomaar een fanfare, maar een lab waar muzikanten en dansers een gedurfd gemeenschappelijk repertoire uitbouwen.

 

Van 18 tem 21 juli kon iedereen, ongeacht zijn/haar muzikaal niveau of speelervaring, bij MetX mee experimenteren met verschillende muzikale tips en tricks uit het repertoire van de groep. Samen met Laurent werken ze er o.a. rond improvisatie, samenspel, soundpainting en ritmiek. Als afsluiter konden ze op vrijdag 22 juli (17:00) meespelen met Bakanaï tijdens hun concert op OpenStreets Molenbeek.

 

WAT? Stageweek Bakanaï
VOOR WIE? Percussionisten, blazers ea draagbare instrumenten
WAAR? MetX, De Lenglentierstraat 20 – 1000 Brussel
WANNEER? 18-21/07 19:00-22:00

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief