MetX

Nieuw album Marockin’ Brass “Beats & Pieces” - 08/10/2018

Nieuw album Marockin’ Brass “Beats & Pieces”

’t Is zover! Marockin’ Brass heeft een nieuw album uitgebracht. Voor ‘Beats and Pieces’ werkte de gnawa-jazz band van Luc Mishalle o.a. samen met de Tunesische producer Sofyann Ben Youssef en Roel Poriau (Think of One/Antwerp Gipsy Ska Orkestra). De release vond plaats tijdens een gratis concert bij MetX en in Podium Mozaïek te Amsterdam!

Je hebt het misschien al gehoord: sinds september 2018 is Luc Mishalle met pensioen. Maar de oprichter van MetX gaat niet weg zonder afscheidscadeau: een gloednieuw album van Marockin’ Brass vol creatieve uitwisselingen met gnawa-muzikanten, onuitgegeven rhytmische beats and pieces en trance-invloeden uit Benin.

Lees het volledige persbericht over Beats & Pieces

 

 

De officiële release vond plaats in het weekend van 19 t.e.m. 21 oktober:

 

Bekijk de foto’s van het concert

 


Het album wordt op vinyl uitgebracht door Rebel Up Records en op CD door het huislabel A-Shams. Music & Words zorgt voor internationale distributie (cd + digitaal).
Bestel het album

Contacteer Jan Ockerman voor meer info.

 

Projecten

Artiesten

Releases

Inschrijven op onze nieuwsbrief