MetX

Eerste afspraak in 2019: MegafoniX Jam Supreme

Eerste afspraak in 2019: MegafoniX Jam Supreme

Op 24 januari organiseren we een grootscheepse jam met alle deelnemers van MegafoniX. Via dit participatief muziekproject, ontstaan binnen het wijkcontract Jonction, brachten we de voorbije jaren een honderdtal buurtbewoners samen met professionele artiesten. Tijdens deze jam kan je de hoogtepunten herbeleven en kennis maken met al onze andere participatieve projecten.

De voorbije jaren werkten via MegafoniX een honderdtal buurtbewoners en lokale actoren uit de Marollen samen met muziekmakers van MetX. Het resultaat, een uniek ensemble voor instrumenten en stemmen, is een mooie weerspiegeling van de culturele rijkdom in deze Brusselse volkswijk.

Hoogtepunten MegafoniX @ De Marollen:


Heb je deelgenomen aan MegafoniX? Of zou je graag ontdekken hoe we in 2019 samen het muzikale en artistieke hart van Brussel verder kunnen doen kloppen? Kom dan gerust langs op 24 januari! Deze artiesten zijn alvast op de afspraak:

 

Vital Schraenen

Luc Mishalle

Laurent Blondiau

Jo Zanders

Karkaba

Ghalia Benali

Michel Massot

Stemagnifique

 

Zin om mee te doen? Bevestig hier je komst

Meer info via Doris Razafimbelo – doris@metx.be

Projecten

Artiesten