MetX

MetX doet mee aan Fête de la Musique dans les Marolles

MetX doet mee aan Fête de la Musique dans les Marolles

Van 20 tot 23 juni is ‘t weer tijd voor la Fête de la Musique. Vier dagen lang honderden gratis concerten en muzikale evenementen over heel Brussel en Wallonië. Ook MetX doet mee. Zo organiseren we op vrijdag 21 juni een heuse brass battle in de Marollen. AGO! Benin Brass, Les Taupes qui Boivent du Lait, Ander Brass, ‘t Akkoord en Sans Tambour Ni Trompette komen al zeker af. Jij ook?

MetX is dankzij projecten als MegafoniX uitgegroeid tot één van de culturele sleutelspelers in de Marollenwijk. Net als in 2018 slaan we dus met plezier de handen in elkaar met CC Bruegel en vele andere partners voor het Fête de la Musique dans les Marolles.

Zo organiseren we ‘s avonds een Soirée Orchestrée: 5 fanfares uit Brussel en daarbuiten nemen het tegen elkaar op tijdens een onvervalste brass battle. Zin om AGO! Benin Brass (Benin), Les Taupes qui Boivent du Lait (Brussel), Ander Brass, ‘t Akkoord (Antwerpen) en Sans Tambour Ni Trompette (Luik) samen aan het werk te zien? Afspraak op 21 juni vanaf 20u30 aan het Vossenplein!

Deze Soirée Orchestrée maakt deel uit van een hele dagprogrammatie in het kader van la Fête de la Musique dans les Marolles. Het Centre Culturel Bruegel en MetX werken hiervoor samen met Some Music, Les Mercredis Artistiques, Les Mignonnettes du quartier Bruegel-Marolles, l’Entraide des Marolles en Axoso Asbl. Voor meer info kan je terecht op de site van CC Bruegel.

Share this:

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief