MetX

MetX jamt voor het goede doel - 22/10/2019

MetX jamt voor het goede doel

Op 30 november organiseerden we een MetX Solidarity Jam in het kader van Fair Saturday en de solidariteitsactie Brussel Helpt. Je kon die avond dus zowel genieten van goede muziek als een goed doel steunen. Op het programma: try-out van ons nieuw ensemble Bakanaï, een sticky jam sessie en een spaghettislag ten voordele van de vzw DoucheFLUX.

 

Sinds 2019 organiseren we open MetX Jam Supreme sessies. Je kan er, ongeacht je niveau, samen met andere muzikanten inspelen op een brede waaier van muziekstijlen. Onze meest recente editie vond plaats op Fair Saturday, een initatief dat de sociale impact van culturele organisaties in de kijker zet.

 

De hele avond stond daarom in het teken van de BRUZZ-solidariteitsactie Brussel Helpt. We serveerden naast muziek dus ook pasta, waarvan de opbrengst gaat naar DoucheFLUX. Deze vzw uit Anderlecht bevordert de herintegratie van mensen in bestaansonzekerheid.

 

De maaltijden zelf werden bereid ism La Petite Maison, een sociaal-culturele organisatie te Brussel die werkt met mensen zonder papieren. De drank werdt geleverd door Oxfam Wereldwinkels Brussel.

 

Programma

  • – 18u     Culinaire pasta-surprises du chef ten voordele van DoucheFLUX vzw.
  • – 20u     Try-Out van ons nieuw ensemble Bakanaï
  • – 22u     Jam sessie met o.a. Laurent Blondiau, Jean Gnonlonfoun en Imane Guemssy

 

Voor meer info over deze MetX Solidarity Jam, contacteer Doris Razafimbelo.

 

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief