MetX

Fanfakids vieren 20 jaar - 22/01/2020

2020 wordt een knaller voor de Fanfakids. Met optredens en workshops in binnen- en buitenland, 20ste verjaardag vieren met de Zinneke Parade, een make-over van hun outfit door een mode-ontwerpster en nieuwe internationale uitwisselingen!

Ze vliegen er meteen in dit voorjaar: samen met een aantal andere groepen bouwen ze de Zinnode Loops voor de Zinneke Parade. Op 20 maart nemen ze deel aan CONNECT 2020, een initiatief van het Europees netwerk voor cultuurparticipatie Amateo. Dat wordt dit jaar georganiseerd in Brussel ism Lasso en MetX.

 

In mei gaan ze naar Tsjechië op residentie met een jongerentheatergroep, ter opvolging van hun gezamenlijke stage in Destelheide vorig jaar. Onder de naam Meeting Unknown werken ze een drumtheatervoorstelling uit. Een uitwisseling in het kader van de Arts Take Part Pioneer Projects van Amateo.

 

In augustus wacht Hongarije, met optredens tijdens het Sziget Festival in Budapest en een percussiekamp in Balatonboglar. En wie weet komt er ook nog een vervolg op de eerste uitwisseling met de Brassbandschool Rotterdam, ook een Amateo Pioneer Project, waarmee ze vorige zomer op Reggae Geel speelden?

 

 

Meer info over de Fanfakids en hun programma? Afspraak op fanfakids.be.

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief