MetX

Fanfakids ft. Urban Center Brussel present: KoKa - 02/11/2021

Fanfakids ft. Urban Center Brussel present: KoKa

De eerste videoclip van de Fanfakids met de breakdancers van Urban Center Brussel! Regisseur Klaas Boelen schreef en draaide de clip samen met de jongeren, die hiermee naast percussie -en dans skills zowaar cinematografische ambities tonen. Release op 2 november online en tijdens Filem’On, het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek!

 

Je kan er niet meer naast kijken: de Fanfakids en de breakdancers van Urban Center Brussel groeien steeds meer naar elkaar toe. Na enkele toenaderingen tijdens de Zinneke Parade 2020 en het project Cosmogolem Connekt in 2021, brengen ze nu samen een nieuwe track en videoclip uit. In “KoKa” nemen ze je mee op reis door tijd en ruimte, duiken ze op waar je het niet verwacht en klimmen ze samen naar ongekende hoogtes.

 

 

Het nummer werd geschreven door een van de tieners uit de groep en opgenomen door Vincent De Bast ihkv onze MetXology – Volume 6. Regisseur Klaas Boelen schreef en draaide de clip samen met de jongeren, die hiermee naast percussie -en dans skills zowaar cinematografische ambities tonen. De officiële release vond plaats op 2 november tijdens Filem’On, het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek!

 

 

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief