MetX

Singing Brussels Marolles 19 juni - 31/03/2022

Singing Brussels Marolles 19 juni

In het kader van Fête de la musique stellen MetX, CC Bruegel en Bozar een nieuwe, kleurrijke editie voor van Singing Brussels! Op zondag 19 juni kan je in de Marollen een korenparcours volgen dat eindigt met een groot, participatief concert aan de voet van het Justitiepaleis.

Zin om samen met ons de zomer te verwelkomen? Kom naar Singing Brussels Marolles en maak kennis met het chaabi-universum van Laïla Amezian, de vrolijke onomatopeeën van Olivier Thomas en feestelijke fanfares onder leiding van Laurent Blondiau. Als kers op de taart nodigen we je uit om ook zelf je stem te verheffen en een werk te zingen dat speciaal voor deze gelegenheid is gecomponeerd. Let’s zing ensemble!

HOE MEEDOEN?

 

Koren > Doe mee aan het korenparcours en breng jullie eigen repertoire, ergens in de Marollen. Als afsluiter kunnen jullie ook een gezamenlijk ingestudeerd nummer meezingen tijdens het feestelijk concert aan het Justitiepaleis. Meer info via margaux.fabris@bozar.be

 

Iedereen > voor het laatste nummer van ons feestelijk slotconcert roepen we alle muzikale zielen, zowel jong als oud, op om mee te zingen. Tijdens repetities in Bozar nodigen Laïla Amezian en Olivier Thomas jou uit in hun polyfonisch universum en leren ze jou het laatste lied van onze stadscantate aan.

Schrijf je in voor de repetities

 

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief