MetX

MetX jamt voor het goede doel

MetX jamt voor het goede doel

Op 30 november organiseren we een MetX Solidarity Jam in het kader van Fair Saturday en de solidariteitsactie Brussel Helpt. Je kan die avond dus zowel genieten van goede muziek als een goed doel steunen. Op het programma: try-out van ons nieuw ensemble Bakanaï, een sticky jam sessie en een spaghettislag ten voordele van de vzw DoucheFLUX.

 

Sinds begin dit jaar organiseren we open MetX Jam Supreme sessies. Je kan er, ongeacht je niveau, samen met andere muzikanten inspelen op een brede waaier van muziekstijlen. Onze volgende editie vindt plaats op Fair Saturday, een initatief dat de sociale impact van culturele organisaties in de kijker zet.

 

De hele avond staat daarom in het teken van de BRUZZ-solidariteitsactie Brussel Helpt. We serveren naast muziek dus ook pasta, waarvan de opbrengst gaat naar DoucheFLUX. Deze vzw uit Anderlecht bevordert de herintegratie van mensen in bestaansonzekerheid. De maaltijden zelf worden bereid ism La Petite Maison, een sociaal-culturele organisatie te Brussel die werkt met mensen zonder papieren.

 

Programma

  • – 18-21u30     Culinaire pasta-surprises du chef ten voordele van DoucheFLUX vzw. Kom je graag samen met je vriend(inn)en eten in het kader van Brussel Helpt? Schrijf je hier in.
  • – 20u        Try-Out van ons nieuw ensemble Bakanaï
  • – 22u        Jam sessie met o.a. Laurent Blondiau, Jean Gnonlonfoun en Imane Guemssy

 

Voor meer info over deze MetX Solidarity Jam, contacteer Doris Razafimbelo.

 

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief