MetX

MetX tutorials & digitaal repertoire - 24/02/2021

MetX tutorials & digitaal repertoire

Muziek blijven spelen zonder live repeteren? Als muzikant van onze participatieve groepen kan je van thuis uit oefenen met tutorial video’s e.a. online tools. Een overzicht van ons digitaal repertoire, in afwachting van het nieuwe concertseizoen:

 

Online tutorials

Hoe zaten de ritmes van de Fanfakids weer ineen? Spelen de gnawa’s van Remork & Karkaba nu tak-taggedak of taggedak-tak-tak? En met welke laag schuiven we eerst in de muzikale Rubik’s Cube van Bakanaï? Op die en andere vragen proberen onze muziekmakers een antwoord te bieden via enkele online tutorials. Ontdek ze hier en speel mee met Laurent Blondiau, Jo Zanders, Luc Mishalle, de Fanfakids en many more Moving Musicians!

 

Bakanaï #4

 

BRUiTAL – Booby Trump

 

Fanfakids – Funky Drummer

 

Remork & Karkaba – Thissizit

 

Future proof met digitaal repertoire

Deze tutorials staan ook met bijkomende info op ons digitaal repertoire. Als muzikant van één van onze participatieve groepen, kan je via dit online platform op eender welk moment partituren, audiofragmenten en videomateriaal van jouw groep raadplegen en downloaden!

Wanna play with Bakanaï, Fanfakids, Remork & Karkaba of BRUiTAL? Afspraak op de ledenzone van metx.be! Nog geen login? Contacteer Doris

 

Online meeting @ MetX Café 3/04

Dit voorjaar nodigen we alle muzikanten van onze participatieve groepen uit voor een online meeting, ter vervanging van ons jaarlijks residentieweekend. Op het menu: de hervatting van repetities en concerten bespreken, Q&A i.v.m. de tutorials e.a. online tools en -of course- socializing at the virtual bar! Afspraak op 3/04 vanaf 17u op het online platform Discord.

Wil je graag inschrijven als één van onze muzikanten? Contacteer Doris

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief