MetX

Projecten

Fanfakids

De Fanfakids zijn een bonte groep kinderen (6-16 jaar) die hun jeugdig enthousiasme omzetten in aanstekelijke ritmes. Ze brengen een grootstedelijke mix van muziek en dans en laten hun vibes met de grootste vanzelfsprekendheid op jou los!

Ontstaan uit de allereerste Zinneke Parade in 2000 als een samenwerking tussen MetX en Centrum-West – D’Broej. Ondertussen gekend tot ver buiten de landsgrenzen als een stedelijk opleidingsproject dat naadloos overloopt in een artistieke productie.

Na meer dan 20 jaar bouwen de Fanfakids hun werking uit! In samenwerking met Urban Center Brussel, Brede Scholen e.a. partners wordt de instroom van kinderen verbreed en het aanbod uitgebreid met breakdance. MetX blijft instaan voor productie, spreiding en artistieke omkadering.

Ondanks hun jeugdige leeftijd, oogt het palmares behoorlijk indrukwekkend. Ze zijn kind aan huis op festivals in zowel binnen- als buitenland en hebben nauwe banden met drum-, dans- en theatergroepen uit Afrika en Europa. Hun glimlach en energie werkt telkens ontwapenend, noem hen gerust internationale ambassadeurs van de Brusselse ketjes!

Projectcoördinatie
Bart Nagels, Jalel Vangoethem & Greg Lox

Info & booking
Koen Stynen – koen@metx.be

Meedoen?
Je kan inschrijven op volgende lessenreeksen:

MAANDAG
17u – 18u30 @ Urban Center Brussel – Marollen
Inschrijvingen via urbancenterbrussel.be


DINSDAG
16u45 – 17u45 @ IBO Vierwinden – Molenbeek
Inschrijvingen via bredeschoolmolenbeek.be


Daarnaast vinden er ook groepsrepetities plaats @ IBO Vierwinden – Molenbeek (ma 16u30 – 18u30), MetX – Marollen (woe 15u-18u) & Basisschool Ket & Co – Molenbeek (do 15u – 17u).

Meer info op fanfakids.be of via Bart Nagels.

Share this:

Agenda

Releases

Nieuws

Luister

Inschrijven op onze nieuwsbrief