MetX

AGO! Benin Brass, ESINAM & Marockin’ Brass op Brussels Jazz Weekend - 18/04/2019

AGO! Benin Brass, ESINAM & Marockin’ Brass op Brussels Jazz Weekend

Van 24 tot 26 mei vindt opnieuw het Brussels Jazz Weekend plaats. Muziekliefhebbers kunnen tijdens dit gratis stadsfestival genieten van honderden concerten verspreid over heel Brussel. Op zaterdagavond organiseert MetX als mede-curator van het podium voor wereldmuziek concerten van AGO! Benin Brass, ESINAM en Marockin’ Brass in Théâtre Marni.

Het grootste jazz-event van Brussel wijdt dit jaar ook een heel luik aan wereldmuziek. Ze stellen hiervoor onder meer MetX aan als curator. Op zaterdag 25 mei dompelen we Théâtre Marni helemaal onder in Noord- en West-Afrikaanse ritmes. Je kan er o.a. Esinam Dogbatse, Luc Mishalle, Jean Gnonlonfoun en Driss Filali aan het werk zien. Ook DJ Bushra is van de partij met haar onvermoeibare arab-beats!

25 mei: Concertavond @ Théâtre Marni

 

 

Meer info ivm het programma vind je ook op de site van Théâtre Marni en facebook.

 

Honderden concerten het hele weekend lang

Het Brussels Jazz Weekend biedt een zeer gevarieerd programma voor jong en oud: van Swing uit de jaren ’30 via wereldmuziek tot trendy beats van nu. Naast de programmatie door MetX, kan je genieten van nog een hele resem andere concerten verspreid over Brussel. Ontdek het volledige programma op brusselsjazzweekend.be.

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief