MetX

Heropstart repetities - 07/09/2020

Heropstart repetities

Goed nieuws voor Bakanaï, BRUiTAL, Fanfakids, Tsoukina en Remork & Karkaba: na een maandenlange onderbreking kunnen we eindelijk de repetities terug opstarten. Uiteraard met aangepaste veiligheidsmaatregelen en kleurcodes die gelden voor de culturele sector.

 

Sinds 1 september 2020 worden kleurcodes gehanteerd voor de werking van de culturele sector. Deze zijn ook van toepassing op de werking van MetX. Voor de repetities van de verschillende groepen gelden volgende veiligheidsmaatregelen ifv de kleurcodes.

 

Repetitiekalender dit najaar

 

Tsoukina

Maandag 19 – 21u

 

Bakanaï
Dinsdag 20 – 22u (2x/maand)

Meedoen? Contacteer ons


Fanfakids

  • Dinsdag 16u30 – 18u @ Centrum West
  • Woensdag 17u30 – 19u @ MetX (2x/maand)

 

Karkaba

  • Woensdag 18u30 – 20u – Beginners
  • Woensdag 20u – 21u30 – Gevorderden (2x/maand met Remork)

Meedoen? Contacteer ons

 

Remork & Karkaba
Woensdag 20 – 22u (2x/maand)
Meedoen? Contacteer ons

 

BRUiTAL
Ad hoc data (2x/maand)

 

Digitaal repertoire
Sinds deze zomer kunnen onze muzikanten gebruik maken van een digitaal platform om repertoires te delen. Speel jij mee in een van onze groepen en wil je makkelijk partituren, audio-takes of video-opnames van repetities en concerten raadplegen? Dat kan vanaf nu via de ledenzone op metx.be! Contacteer Doris voor meer info.

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief