MetX

Back to school: Geef je dromen aan de Cosmogolem - 02/09/2021

Back to school: Geef je dromen aan de Cosmogolem

De eerste schooldag is een spannende dag voor veel kinderen. Samen met Circularium en de Cosmogolem maakten we er daarom iets speciaal van. Met optredens, spelletjes, initiaties trampoline en dromen voor het nieuwe schooljaar in het hart van een houten reus stoppen!

Op 1 september konden kinderen hun wensen, uitdagingen en verlangens in de vorm van kunstwerkjes aan de Cosmogolem toevertrouwen. De kleurrijke houten reus gaf ze op zijn beurt door aan Vlaams Minister van Brussel, Jeugd en Media Benjamin Dalle. Een leuk ritueel om het schooljaar goed in te zetten, aangevuld met optredens van de Fanfakids ft. UCB, spelletjes met Cultureghem en initiaties trampolinespringen met Circus Zonder Handen.

Meer info over het event “Geef je dromen aan de Cosmogolem” op BRUZZ

De Cosmogolem is een 4 meter hoge houten reus, gecreëerd door Koen Vanmechelen als wereldwijd symbool voor kinderrechten. In mei 2021 huldigden kinderen en artiesten een nieuwe Cosmogolem in te Brussel.

Een productie van MetX, Studio Koen Vanmechelen en B-Classic i.s.m. MUS-E, Circularium, gemeente Anderlecht, Vlaanderen en tal van andere partners in Brussel, Leuven, Diest en Genk. Meer info over dit interstedelijk traject vind je op connekt.cosmogolem.com

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief