MetX

Start opnames nieuwe MetXology - 12/01/2021

Start opnames nieuwe MetXology

Dit jaar brengen we een nieuw compilatiealbum uit. Mâäk Quintet en Marockin’ Brass doken eind 2020 al in de studio, binnenkort volgen Fanfakids, BRUiTAL en Karkaba. De nieuwe nummers zullen online te beluisteren zijn en hopelijk ook gauw te beleven tijdens een concert, straatfeest of festival in jouw buurt!

Ons huis van en voor muziekmakers brengt geregeld compilaties uit met recente nummers van de verschillende MetX-groepen. Via deze MetXologies krijg je een uitstekend overzicht van wat MetX te bieden heeft aan zowel professionele producties als participatieve projecten.

Voor onze MetXology Volume 6 werken we samen met geluidsingenieur Vincent De Bast (MikMâäk, Antoine Pierre & Urbex Electric, Lorenzo Di Maio, …). Eind vorig jaar namen Laurent Blondiau en Luc Mishalle samen met hem al enkele nummers op van respectievelijk Mâäk Quintet en Marockin’ Brass. Binnenkort volgt ook nieuw werk van de Fanfakids, BRUiTAL en Karkaba. Deze nagelnieuwe opnames, aangevuld met eerder opgenomen werk van o.a. Remork & Karkaba, worden in de loop van 2021 online gereleased.

Uiteraard wil het oog ook wel wat! Sommige groepen zullen daarom van de gelegenheid gebruik maken om nieuwe outfits, videoclips en andere visual goodies te presenteren.

Projecten

Artiesten

Inschrijven op onze nieuwsbrief